Returul produselor


    Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare. 


    Clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, taxele de expeditie fiind excluse. 


    Plata transportului aferenta produsului returnat ii revine clientului. In cazul in care se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 14 de zile de la receptionarea de catre SC LEDGSM PARTS SRL a produsului returnat. La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.


NU SE ADMIT LA RETUR:


 • Produse care au fost desfacute
 • Produse care au fost utilizate
 • Produse care prezinta urme de zgarieturi, lovituri, etc.
 • Produse NU au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
 • Produse achizitionate de la alte magazine 
 • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura) + numarul formularului de retur


Procedeul de returnare al produselor


Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:


 1. Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus;
 2. Completati formularul de retur din sectiunea Contul Meu pe care il puteti accesa aici;
 3. Un reprezentant al SC LEDGSM PARTS SRL va verifica datele din formularul trimis in timp de maxim 3 zile lucratoare;
 4. Dupa ce formularul de retur primeste statusul SE ASTEAPTA PRODUSELE, ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii;
 5. Expediati coletul la: SC LEDGSM PARTS SRL, str. Tapia, nr. 9, Timisoara prin serviciu de curierat Urgent-Cargus sau FanCourier
 6. Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) de un reprezentant al SC LEDGSM PARTS SRL care se va ocupa de returul produsului dumneavoastra.


In cazul inlocuirii cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).

Rambursarea contravalorii produsului va fi facuta in termen de maxim 14 zile lucratoare de confirmarea primirii returului.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la numarul de telefon afisat.


In situatia in care un client refuza primirea a cel mult 2 comenzi plasate pe site-ul www.ledgsm.ro, ne rezervam dreptul de a nu mai onora viitoarele comenzi cu livrare prin curier.