Livrare

   

    Livrarea se va face la adresa comunicata de dvs, in termen de 24-48 ore lucratoare din momentul confirmarii unei comenzi. In zilele cu promotii speciale sau cu conditii meteo nefavorabile, termenul de livrare se poate prelungi. Pentru diferite produse, acest timp poate fi prelungit, in functie de disponibilitatea stocului. (produsele cu status LIVRARE IN 5 ZILE, PRECOMANDA)


    Toate comenzile preluate in zilele de sambata si duminica vor fi procesate incepand cu ziua de luni. 

    Produsele sunt transportate in conditii optime si va vor fi livrate impreuna cu factura si certificatul de garantie. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea certificatului de garantie (cand este cazul) si a facturii fiscale. 

    Produsele sunt sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil la data confirmarii / acceptarii comenzii. 


    SC LEDGSM PARTS SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc, a tuturor produselor prezentate.

    Costul livrarii este 20,83 lei (TVA inclus) pentru toate comenzile.

    Costul livrarii este calculat pentru localitatile care se afla in reteaua Fan-Courier.

    NOTA: Daca localitatea nu se afla in reteaua Fan-Courier, la costul livrarii mai sus mentionat se va adauga tariful pentru kilometrii exteriori (daca este cazul).    In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa www.ledgsm.ro sau a societatii de curierat Fan-Courier (conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere etc.).     In toate aceste cazuri, un reprezentant al SC LEDGSM PARTS SRL, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii, acceptul sau refuzul noului termen de livrare conducand la livrarea sau anularea comenzii dupa caz.