Conditiile de Garantie


Toate produsele cumparate beneficiaza de garantie 3 luni de la data achizitiei pe baza facturii.


Pentru a beneficia in cel mai scurt timp de garantie va rugam sa acordati atentie urmatoarelor:


  1. Completati formularul de retur din sectiunea Contul Meu pe care il puteti accesa aici
  2. Un reprezentant al SC LEDGSM PARTS SRL va verifica datele din formularul trimis in timp de maxim 3 zile lucratoare;
  3. Dupa ce formularul de retur primeste statusul SE ASTEAPTA PRODUSELE, ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii;
  4. Expediati coletul la: SC LEDGSM PARTS SRL, str. Tapia, nr. 9, Timisoara prin serviciu de curierat Urgent-Cargus sau FanCourier
  5. Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) de un reprezentant al SC LEDGSM PARTS SRL care se va ocupa de returul produsului dumneavoastra.


Costul transportului pentru produsele in garantie:

  • de la dumneavoastra catre SC LEDGSM PARTS SRL, va fi suportat de catre client
  • de la SC LEDGSM PARTS SRL catre dumneavoastra va fi suportat de catre firma noastra daca se constata ca produsele sunt defecte. In cazul in care produsele sunt functionale sau deteriorate in urma montarii sau utilizarii incorecte, costurile de transport vor fi suportate de catre dumneavoastra.

 

IMPORTANT!

 

    Pentru a beneficia de Garantie in cazul produselor din categoria Piese / LCD-uri (Ecrane telefoane) acestea trebuie sa fie testate/montate intr-un service GSM care va elibera un bon de service sau certificat de constatare (cu stampila) prin care se va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar, produsele nu pot beneficia de Garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte de service. 

In cazul ridicarii unui colet deteriorat, implicit a produselor continute in acesta, fara a incheia un proces verbal cu agentul curier, nu se va oferi Garantie produselor. 

In cazul LCD-urilor (Display-uri Telefoane) produsele sunt considerate defecte si se inlocuiesc doar daca au mai mult de 3 pixeli defecti.

Mentionam ca se ofera Garantie numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi si stampila XVX / LEDGSM. Va rugam sa probati produsele inainte de montaj fara a inlatura sigiliul si foliile protectoare.


    Nu fac obiectul Garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.) setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Produsele pot fi reparate sau inlocuite, insa nu se vor aplica reduceri de pret sau inlocuiri cu produse diferite. In cazul in care nu exista stoc disponibil pentru inlocuirea lor, clientul poate solicita rambursarea banilor, care se va efectua prin virament bancar.

 

SC LEDGSM PARTS SRL nu isi asuma raspunderea pentru defectiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii incorecte sau in necunostinta de cauza de catre dumneavoastra, ori in conditiile montarii necorespunzatoare. Fiind piese de schimb nu oferim garantie post-montaj.


Nota: Ne rezervam dreptul de a alege varianta cea mai putin costisitoare de rezolvare a retururilor.